Wie Ben Ik


Graag stel ik mij voor.

Ik ben Roel Vos, fiscaal-jurist. Tot medio 2007 ben ik bijna twintig jaar lang lid geweest van een maatschap van accountants en belastingadviseurs. In die periode was ik hoofdzakelijk betrokken bij de financiële, juridische en fiscale problemen van vrije beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg.

In die periode lag de nadruk altijd op het geven van een jaarlijks goed inzicht in de financiële en fiscale situatie van de cliënt. Sindsdien is de nadruk verschoven naar het adviseren van met name vrije beroepsbeoefenaren die aan het begin staan van een loopbaan als professional, die ergens halverwege zijn en andere keuzes overwegen, of die aan het eind komen van een professionele loopbaan.

Er zijn in al deze situaties veel, met elkaar samenhangende aandachtsgebieden. Een geïntegreerde kijk op wat mogelijk is, welke keuzes het beste kunnen worden gemaakt, en dat vanuit een onafhankelijk perspectief, dat is waar ik voor sta. Een individuele, doelgerichte en efficiënte aanpak, gebaseerd op kennis van relevante ontwikkelingen wordt u aangeboden.

Klik hier voor mijn werkwijze.